Ervaringen met Rosability

familieopstellingen coaching healing redaing massage Groningen Drenthe Friesland

 

Ervaringen met Rosability

familieopstellingen coaching healing reading massage  Groningen Drenthe Friesland

Video’s 

Eerste indruk

Ervaringen Rosability Groningen Drenthe Friesland Rosa

Eerste indruk Rosa – Rosability

Ervaringen met Coaching, Healing, Reading & Massage 

meditatie osho liefde Rosability Groningen Drenthe Friesland

Lovemeditation 2013

Coach en healing traject

“Ik ben hartstikke blij en voor heel dankbaar dat Rosa op mijn pad mocht komen. Samen met haar heb ik veel zwaar traumatische bagage uit mijn verleden weten op te ruimen en dat in slechts in vier sessies. Natuurlijk heb ik tussen de sessies zelf er veel aan moeten doorwerken, maar met de verschillende handreikingen en inzichten die ik tijdens de sessies kreeg, lukte dat goed, waardoor ik nu veel lichter in het leven sta. 

Rosa is een lieve, zachte, vrolijke en nuchtere coach die heel duidelijk een spiegel kan voorhouden, waardoor diepere patronen en overtuigingen aan het licht worden gebracht. Door daar vervolgens mee aan de slag te gaan, heb ik een gigantische vooruitgang geboekt – de meeste vooruitgang tot nu toe van alle coachingstrajecten waar ik tot nu toe aan heb deelgenomen. Mocht ik in de toekomst weer ergens tegen aan lopen, zal ik zeker als eerste weer met Rosa contact opnemen. 

Wat ik ook zeer gewaardeerd heb, is de mogelijkheid om tussendoor, als het nodig is, even whatsapp- of belcontact te hebben. Ik wist daardoor dat ik niet alleen voor stond als ik net even dat duwtje in de rug nodig had om weer verder te kunnen. Al met al, zeer aan te raden.”

M. 

 

Ik ben bij Rosa terecht gekomen, omdat ik vast liep in een aantal dingen. Onzeker naar mijn omgeving toe en bang om nieuwe contacten aan te gaan. Door een bijzondere samenloop van omstandigheden ben ik in contact gekomen met Rosa en is er een intake geweest.

Al vrij snel bleek zij iets te kunnen met mijn hulpvragen en was er tevens een vertrouwensklik, waardoor ik uiteindelijk een paar sessies bij haar heb ondergaan. Soms waren ze best confronterend, omdat ik erg diep in mijn innerlijk en onderbewustzijn kwam. Maar ook daarin werd ik uitstekend begeleid door Rosa.

Een van de sessies die mij het meest is bijgebleven, was ik dat ik door hypnose steeds dieper in mijn innerlijke ik terechtkwam. Dingen uit het verleden waar ik mij niet meer bewust van was kwamen boven, maar werd ik ook in staat gesteld om in het reine te komen met de negatieve dingen. Het was confronterend en best wel heftig, maar in de dagen daarna voelde ik mij krachtiger worden. Ook de reiki-sessie was een bijzondere ervaring die ik anderen best kan aanraden. Nu zijn de sessies voorbij en ben ik een krachtiger en “rijker” mens geworden.

Het is voor mij nu makkelijker om nieuwe contacten aan te gaan en hou ik mij niet meer zo zeer bezig met wat de ander denkt en vind. Het positieve daaraan is dat ik nu losser ben en daardoor mijzelf durf te zijn en te laten zien. “Ik mag er zijn ”Ik ben Rosa dan ook erg dankbaar voor haar hulp en de manier waarop ze met mij gewerkt heeft.

A.

Ik heb bij Rosa meer inzicht gekregen hoe ik over mezelf kan denken en mezelf kan zien. Hierdoor heb ik meer rust in mijn doen en laten gekregen. Doordat Rosa zo open is, voelde ik mij daar snel op mijn gemak .

T.

Rosa heeft mij geholpen om van mijn blokkades welke ik in mijn leven heb opgebouwd af te komen. Dankzij Rosa ga ik weer vrijer door het leven. Ik ben Rosa ontzettend dankbaar voor hetgeen ze voor me gedaan heeft en kan haar ook van harte aanbevelen. Zij weet heel goed hoe en wat ze moet doen om je te helpen met alles waar je mee zit. Problemen opgebouwd uit je verleden, of zoek je ontspanning om je te helpen met issues in het nu. Rosa kan je helpen.

G.

Ik kwam bij Rosa omdat een situatie op het werk me niet lekker zat. Na goed naar me geluisterd te hebben, heeft ze mij in een oefening begeleid. Ze creëerde een veilige, ontspannen sfeer; waar ook ruimte was voor mijn emoties. Rosa voelde intuïtief goed aan wat ik nodig had en gaf me meer inzicht in de situatie en in mezelf. Dank voor je warme en kundige begeleiding, Rosa!

J.

Ik voelde me toen ik voor het eerst bij je kwam erg verdrietig, wist niet goed wat ik wou met mijn leven. Je hebt me verder gebracht en hebt me laten zien dat ik de dingen die ik wil kan bereiken. Het was ontzettend fijn om deze sessies bij jou te doen.

J.

Rosa, ik wil je bedanken voor de fijne manier waarop je mij hebt gecoacht. Soms confronterend, maar altijd duidelijk, positief en leerzaam.
Bedankt daarvoor!
 
A. 

Coaching, healing, reading en massage 

familieopstellingen Healing, Massage Coaching  Groningen Drenthe Friesland

Na de sessies met Rosa voel veel meer vrijheid in mijn leven. Ik zie het leven niet meer als een spookhuis maar als een speeltuin waar je af en toe valt maar waar je ook lekker kan spelen en ontdekken.  

P.

Met behulp van de coaching en begeleiding van Rosa heb ik weer een aantal flinke stappen in de goede richting gezet: terug naar wie ik echt ben.  

Rosa kan goed luisteren en weet welke aanpak helpt. Ze is een betrokken en warm persoon. 

We hadden een goed contact en ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar en vrij om over van alles te praten. 

Dat heeft zeker bijgedragen aan het succes van het coaching traject.

M. 

Hartelijk dank Rosa voor de healing op afstand voor mijn ontstoken schouderpees. Naast de medicatie van de dokter (ontstekingsremmers en pijnstillers) was het super fijn dat je 5x kort hebt ingezoomd via de telefoon om mijn schouder te stabiliseren, de pijn te verlichten, de doorstroming te verbeteren en vooral om de betekenis van de ontsteking te achterhalen. Zo fijn dat ik mijn arm in 2 weken tijd weer vrij en pijnloos kan bewegen!! Jouw heldere duiding heeft het genezingsproces zeker versneld, omdat de oorzaak doorzien is en de functie van de ontsteking daarmee vervalt. Ik heb je heling als ondersteunend en liefdevol ervaren en vond het heel leerzaam en kloppend, chapeau!

Hartegroet S.

Vandaag heb ik een beetje kennis mogen maken met wat een healing is. En ik kan zeggen: het was een bijzondere ervaring en tevens ontmoeting. Dank je wel Rosa, voor deze healing, je gastvrijheid, je openheid en je gezelligheid.

J.

familieopstellingen healing reading coaching massage Groningen Drenthe Friesland

Het voelt alsof er en zware last van mijn schouders is afgevallen na de healing.

J.

Vandaag bij Rosa geweest voor de healing. Rosa werkt intuïtief en van daaruit kiest zij een geschikte healing methode, maar ze liet ook nog wat vrij. Ik kreeg drie briefjes en door middel van voelen welk briefje het beste voelde is er een methode gekozen. Het werd een reiki behandeling. Ik ging op een fijne tafel liggen op mijn rug met mijn ogen dicht, mocht met of zonder muziekje, ik koos zonder. Rosa liep om mij heen, dat kon ik voelen. Wat ze deed kon ik niet zien, maar ze vertelde later dat ze door haar handen boven mijn lichaam te laten ‘glijden’ voelt ze aan wat er in de chakra’s te voelen is. Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam. Tijdens de behandeling scheef ze op wat ze voelde en dit is naderhand besproken.
De punten die ze noemde klopten:
– een band om mijn hoofd, die hebben veel mensen, maar zij associeerde het met iets wat ik niet wilde zien/tegenhield.. klopt, heb ik en doe ik
– mijn derde oog: ze vertelde mij dat ik zelf een medium ben, maar het waarschijnlijk nog niet weet. Het is de tweede keer in een maand dat een healer/medium dat tegen mij zegt en de vierde keer in mijn leven. En het zou goed kunnen.
– verder zag ze iets voorbij het hoekje, iets onbekends, iets waar ik niet naar toe durfde te gaan. Ik heb het geassocieerd met snowboarden, ik was op vakantie en moest onder een brug door maar ik kon niet voorbij die tunnel kijken, wist niet wat daar was en durfde er dus niet onder door.
– toen ze bij mijn benen was aanbeland kreeg ik enorm zin om te gaan hardlopen…
– bij mijn hart vertelde ze dat ik heel liefdevol ben en zachtaardig
– en nog iets, maar daar kom ik nu even niet op.Al met al voel ik me rustiger en energieker na haar behandeling. Het kan zijn dat er morgen ook nog na-affecten zijn, maar dit is wat ik nu ervaar.
Rosa is een heel fijn mens, een leuke onderneemster, de behandeling is bij haar thuis en ze woont in een fijn huis.

Y.

Een poos geleden is een bijzondere vrouw genaamd Rosa op mijn pad gekomen. Rosa is een lieve, gevoelige vrouw met speciale gaven.
Ik zat in een moeilijke periode en had een aantal vragen.
Door mijn ring vast te pakken en te voelen kon ze mij dingen vertellen.
Een aantal dingen zijn al gebeurd, en ik heb zoveel vertrouwen in haar dat ik
denk dat de rest ook klopt. Ik had door stress veel last van eczeem.
Rosa heeft mij liggend op de grond behandeld.
Het voelde erg rustgevend en ik kwam in een diepe rust.
Ik heb geen eczeem meer en ben minder gestrest.
Ik vertrouw volledig op hetgeen Rosa mij verteld heeft.

Vriendelijke groet,

W.

Na jou behandeling heb ik veertien uur aan een stuk geslapen.

K.

Ik heb jou behandeling is zeer positief ervaren. Wil er graag meer over weten.

I.

Na een hartelijk en warm welkom mocht ik op de tafel gaan liggen.
Een intuïtieve massage volgde. Ze voelde haarfijn aan wat “aandacht” nodig had. Dat was erg fijn. Het voelde veilig om de emoties die daarbij loskwamen te kunnen laten gaan. Ik was Heerlijk ontspannen en weer in verbinding met mijn lijf.

K.

De massage was fijn en had een heel lange nawerking.

E.

Ik ben onder de indruk van jouw inzicht in mij. Je vertelde over de keuzes die ik heb gemaakt wel degelijk een positieve bijdrage zijn geweest aan mijzelf als persoon. Je wist me te raken in ieder geval. En ik kan wat met de informatie die je me gegeven hebt!

R.

Ik wil je even bedanken voor de mooie reading die jij mij gegeven hebt tijdens de Geluksroute die onlangs in Groningen is gehouden. Je was heel zuiver. Het was allemaal heel nauwkeurig. Rosa je bent een topper.

J.

Ervaringen met meditatie- en Thema-avonden

Trancereizen en andere meditatie

Ik vind de trancereis altijd zeer waardevol om ik tijdens de reis een verdieping ervaar waarin ik rust en energie vind. 

D. 

Het was een prima basis voor een mooie avond. Dank voor de workshop.

M.

Een goede en fijne manier om mijn zaterdagavond te besteden.

D.

Ik was heel onrustig vanavond en voel me nu weer helemaal relaxed.

R.

Ik voel weer heel veel liefde stromen  in mijn hele lichaam. Weer veel energie om leuke dingen te gaan ondernemen.

R.

Ervaringen met Cursussen bij Rosability

cursus body Mind en soul Groningen Rosability

Cursus Body, Mind & Soul – Rosability

Happy Breath

Happy Breath’ bevatte voor mij twee spectaculaire oefeningen, die tot op de dag van vandaag een enorme impact hebben. 
Een ruimtelijke oefening over grenzen die me tot een belangrijk en fundamenteel inzicht bracht: als ik over de door mijzelf aangewezen grens stap, ervaar ik geen angst, want ik bevind me dan op onbekend terrein, en alle bestaande angsten die ik ken, kan ik niet verbinden aan ‘onbekend terrein’. Ik heb nu al meerdere malen dit inzicht toegepast.
En een andere oefening die mijn diepste wens naar buiten bracht. Die had ik nog nooit in het openbaar durven uitspreken. Ik sprak de wens uit tegen mijn mede-cursisten die om mij heen stonden. ‘Ik wil ooit …’ Rosa reageerde met: ‘Kun je dit nog eens zeggen, maar dan zonder het woordje ‘ooit’’. Het viel bepaald niet mee om door te blijven ademen!!! Maar juist de ademhaling zorgde voor de intense en voor mij nieuwe ervaring van een ook lichamelijk willen
.

F.

Wanneer haalt een mens blij/gelukkig adem? That’s the question. Rosa en
Aletta weten het en zij leiden deze cursus op bijzonder plezierige wijze.Elke avond heeft een thema en elke avond bestaat ook weer uit
verschillende onderdelen, waardoor het een heel afwisselende cursus is.
De avond over grenzen vond ik verrassend; het bracht bijzondere dingen
aan het licht, waardoor heel wat “grenzen” (ook heen en weer) zijn verlegd. Alle avonden waren superleuk; het was fijn om mee te maken!

M.

Meditatie cursus

Ik vond het een zeer informatieve en bijzondere cursuservaring. Ik deed al meer met meditatie en Reiki, maar dit heeft mij op het gebied van meditatie veel bijgeleerd en nieuwe ervaringen gegeven. De manier waarop Rosa de cursus gaf was heel prettig en heel invoelend. Iedere keer weer afgestemd op de groep, en de daarbij horende behoeften. Het was gezellig, er was rust, ruimte voor eigen ontwikkeling en voor elkaar. Een hele fijne en veilige omgeving om te kunnen groeien in je spirituele zijn. 

M.

Rosa, je bent een warme persoonlijkheid. De manier waarop je de cursus invulling hebt gegeven heb ik als zeer positief ervaren en kan ik alleen maar promoten bij diegene die ook wil beginnen met het bewandelen van deze spirituele weg.

Elke keer ging ik met een ontspannen en blij gevoel weer naar huis aan het einde van de cursus.

K.

boodschap uit het licht email groningen rosability

Boodschap uit het licht – Rosability

Digitale ervaringen met Rosability

Telefonisch

Rosa is een aangenaam fijngevoelig persoon waarmee het meteen klikte ook al was het contact telefonisch en niet live. Ik heb 2 readings van haar gekregen op een moment waarin ik de weg een beetje kwijt was..ik liep letterlijk verloren in al mijn gedachten en emoties die ik niet kon stoppen. Sommige emoties waren heel heftig en pijnlijk. 

Ik heb van Rosa tools gekregen om beter te gronden en bij mezelf te blijven. Dit was en is voor mij een grote uitdaging…gewoon in mijn kracht zijn en blijven. Haar aanpak is heel natuurlijk en invoelend.

Bedankt voor je openheid en je tijd.

F.

healing reading telefonisch boodschap uit het licht Rosability Groningen Drenthe Friesland

Boodschap uit het licht

Hartelijk dank voor de prachtige boodschap uit het licht!Ik voelde me helemaal blij en ontroerd toen ik je mailtje las. En nog een keer gelezen en nog een keer.


Ik print deze mooie boodschap uit en hang hem hier naast mij!

Nogmaals bedankt voor de mooie en bemoedigende woorden.

M.

Bedankt voor je boodschap hij was heel herkenbaar.Ik hoop dat het laatste stuk uitkomt over mijn spirituele talenten, dat zou heel mooi zijn.

D.

Dank je wel voor je mooie kloppende bericht. Het is toch echt prachtig om even een andere invalshoek te mogen ontvangen. Ik kan daar veel mee want er was toch iets wat zat te “knorren” de laatste tijd. Heel erg bedankt nogmaals!

A.

Hartelijke dank voor de mooie lichtboodschap die ik mocht ontvangen van jou. Hij klopt helemaal. Ik ben op zoek naar een  huis in mijn geboortedorp en word hier erg blij van.  Graag deel ik je site met anderen via facebook, heel veel succes in de toekomst en wens je veel liefde en licht toe…

M.

🙂

Dank voor deze mooie boodschap 
Voelt heel goed!
Liefs

E.

Dank je wel, wat een mooie kaarten, wat een mooie woorden. Fijn om te lezen en te voelen. Ik zal er zeker wat mee doen en ze laten zijn. Dank je wel. Veel liefs en jij ook veel licht. Goede avond,

J. 

Dankjewel voor de passende boodschap.
Ik heb de link door gestuurd naar een vriendin van mij.
Nogmaals bedankt, groetjes,

B.

Goedenavond, Heel erg bedankt voor je warme boodschap. En echt je slaat de spijker op zijn kop!

M.

Erg dank voor je email met je afstemming en de thema’s die je beschrijft zijn me niet onbekend. Geweldig hoe het universum de ragfijne lijnen weet te spannen.

K.

Rosa, Heel erg bedankt voor de mooie en ware boodschap. Klopt in alles, waar ik mee bezig ben, hoe ik me voel en wat m’n levensdoel is; heel bijzonder. Ik ben je er heel dankbaar voor.

P.

Wauw, dankjewel voor dit mooie, persoonlijke bericht. Ik vind het heel treffend en ik herken veel in wat je schrijft.

G.

Wat een ontzettend mooie boodschap uit het licht heb je voor mij in woorden gevat, erg bijzonder. Ik had geen idee wat ik me erbij voor moest stellen, dus ik ben helemaal verrast
.

O.

Gisteren heeft Rosa voor mij een ‘Boodschap uit het licht’ geschreven. Zonder voorkennis over mijn situatie op dit moment of hoe het nu met me gaat. Ik kreeg een duidelijke bevestiging dat ik op de goede weg zit en dat ik niet meer hoef te twijfelen over de stappen die ik wil gaan zetten.
Ik vond het heel ondersteunend, soms kun je dat even nodig hebben.
Bedankt Rosa.

F.

Dag Rosa,

Dankjewel voor de mooie boodschap!
Moet steeds huilen als ik ’em lees.

G.