Ervaringen

 


Eerste indruk

ervaringenopeeneersteindruk

 

Ervaringen met een Coaching & Healing traject

Ik ben bij Rosa terecht gekomen, omdat ik vast liep in een aantal dingen. Onzeker naar mijn omgeving toe en bang om nieuwe contacten aan te gaan. Door een bijzondere samenloop van omstandigheden ben ik in contact gekomen met Rosa en is er een intake geweest.

Al vrij snel bleek zij iets te kunnen met mijn hulpvragen en was er tevens een vertrouwensklik, waardoor ik uiteindelijk een paar sessies bij haar heb ondergaan. Soms waren ze best confronterend, omdat ik erg diep in mijn innerlijk en onderbewustzijn kwam. Maar ook daarin werd ik uitstekend begeleid door Rosa.

Een van de sessies die mij het meest is bijgebleven, was ik dat ik door hypnose steeds dieper in mijn innerlijke ik terechtkwam. Dingen uit het verleden waar ik mij niet meer bewust van was kwamen boven, maar werd ik ook in staat gesteld om in het reine te komen met de negatieve dingen. Het was confronterend en best wel heftig, maar in de dagen daarna voelde ik mij krachtiger worden.

Ook de reiki-sessie was een bijzondere ervaring die ik anderen best kan aanraden.

Nu zijn de sessies voorbij en ben ik een krachtiger en “rijker” mens geworden. Het is voor mij nu makkelijker om nieuwe contacten aan te gaan en hou ik mij niet meer zo zeer bezig met wat de ander denkt en vind. Het positieve daaraan is dat ik nu losser ben en daardoor mijzelf durf te zijn en te laten zien. “Ik mag er zijn

Ik ben Rosa dan ook erg dankbaar voor haar hulp en de manier waarop ze met mij gewerkt heeft.

A.

 

Ik heb bij Rosa meer inzicht gekregen hoe ik over mezelf kan denken en mezelf kan zien. Hierdoor heb ik meer rust in mijn doen en laten gekregen. Doordat Rosa zo open is, voelde ik mij daar snel op mijn gemak .

T.

 

Klik voor meer ervaringen op de onderstaande links:

Ervaringen met meditatiecursus voor beginners.

Ervaringen met Healing.

Ervaring met coaching.

Ervaringen met boodschap uit het licht.

Ervaringen met massage