LOVING ME – thema dagen bij centrum de Koningstede

Loving me Thema Dagen

 

Lieve vouw, hierbij nodig ik je uit om mee te komen doen met vier themadagen op zondag van Loving Me bij centrum de Koningstede in Groningen (koningsweg 27) in Groningen. Deze vier dagen zijn een cadeau aan jezelf om in je (zachte) vrouwelijke kracht te komen en je meer open te kunnen stellen voor het leven. Vrouwen die de cursus Loving Me hebben gevolgd geven aan dat ze er van gegroeid zijn en blij zijn omdat ze meer in verbinding zijn gekomen met zichzelf. Wil jij dit ook ervaren? Geef je dan nu op via. Info@rosability.club. Of bel voor meer informatie met mij: Rosa: 06-47088522.

De thema’s en data van Loving ME zijn:

Dromen onderzoeken en verwezenlijken –  zondag 28 oktober 2018

Toelaten en loslaten van oude pijn – zondag 25 november 2018

Mannelijke en vrouwelijke kracht in balans – zondag 27 jan 2019

Body, Mind en Soul Balans dag – zondag 24 feb 2019

Docenten:

Marjanne Staats

Rosa Francken

Annemarie Bijl

 

Loving me wordt gegeven bij vanuit Rosability bij Centrum de Koningstede:

Koningstede

Koningsweg 27

9731AP Groningen

Gratis parkeren voor de deur.