Ervaringen met Healing

naamloos-4

Ervaringen met Healing

Vandaag heb ik een beetje kennis mogen maken met wat een healing is. En ik kan zeggen: het was een bijzondere ervaring en tevens ontmoeting. Dank je wel Rosa, voor deze healing, je gastvrijheid, je openheid en je gezelligheid.

J.

Het voelt alsof er en zware last van mijn schouders is afgevallen na de healing.

J.

Vandaag bij Rosa geweest voor de healing. Rosa werkt intuïtief en van daaruit kiest zij een geschikte healing methode, maar ze liet ook nog wat vrij. Ik kreeg drie briefjes en door middel van voelen welk briefje het beste voelde is er een methode gekozen. Het werd een reiki behandeling. Ik ging op een fijne tafel liggen op mijn rug met mijn ogen dicht, mocht met of zonder muziekje, ik koos zonder. Rosa liep om mij heen, dat kon ik voelen. Wat ze deed kon ik niet zien, maar ze vertelde later dat ze door haar handen boven mijn lichaam te laten ‘glijden’ voelt ze aan wat er in de chakra’s te voelen is. Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam. Tijdens de behandeling scheef ze op wat ze voelde en dit is naderhand besproken.
De punten die ze noemde klopten:
– een band om mijn hoofd, die hebben veel mensen, maar zij associeerde het met iets wat ik niet wilde zien/tegenhield.. klopt, heb ik en doe ik
– mijn derde oog: ze vertelde mij dat ik zelf een medium ben, maar het waarschijnlijk nog niet weet. Het is de tweede keer in een maand dat een healer/medium dat tegen mij zegt en de vierde keer in mijn leven. En het zou goed kunnen.
– verder zag ze iets voorbij het hoekje, iets onbekends, iets waar ik niet naar toe durfde te gaan. Ik heb het geassocieerd met snowboarden, ik was op vakantie en moest onder een brug door maar ik kon niet voorbij die tunnel kijken, wist niet wat daar was en durfde er dus niet onder door.
– toen ze bij mijn benen was aanbeland kreeg ik enorm zin om te gaan hardlopen…
– bij mijn hart vertelde ze dat ik heel liefdevol ben en zachtaardig
– en nog iets, maar daar kom ik nu even niet op.

Al met al voel ik me rustiger en energieker na haar behandeling. Het kan zijn dat er morgen ook nog na-affecten zijn, maar dit is wat ik nu ervaar.
Rosa is een heel fijn mens, een leuke onderneemster, de behandeling is bij haar thuis en ze woont in een fijn huis.

Y.

Een poos geleden is een bijzondere vrouw genaamd Rosa op mijn pad gekomen.
Rosa is een lieve,gevoelige vrouw met speciale gaven.
Ik zat in een moeilijke periode en had een aantal vragen.
Door mijn ring vast te pakken en te voelen kon ze mij dingen vertellen.
Een aantal dingen zijn al gebeurd,en ik heb zoveel vertrouwen in haar dat ik
denk dat de rest ook klopt.
Ik had door stress veel last van eczeem.
Rosa heeft mij liggend op de grond behandeld.
Het voelde erg rustgevend en ik kwam in een diepe rust.
Ik heb geen eczeem meer en ben minder gestrest.
Ik vertrouw volledig op hetgeen Rosa mij verteld heeft.

Vriendelijke groet,
W.

Na jou behandeling heb ik viertien uur aan een stuk geslapen.

K.

Ik heb jou behandeling is zeer positef ervaren. Wil er graag meer over weten.

I.

Wil je ook ervaren wat een healing voor jou kan doen neem dan contact op met Rosa 0647088522.