Ervaringen met Happy Breath

Hoe anderen Happy Breath ervaren hebben:

‘Happy Breath’ bevatte voor mij twee spectaculaire oefeningen, die tot op de dag van vandaag een enorme inpact hebben. 
Een ruimtelijke oefening over grenzen die me tot een belangrijk en fundamenteel inzicht bracht: als ik over de door mijzelf aangewezen grens stap, ervaar ik geen angst, want ik bevind me dan op onbekend terrein, en alle bestaande angsten die ik ken, kan ik niet verbinden aan ‘onbekend terrein’. Ik heb nu al meerdere malen dit inzicht toegepast.
En een andere oefening die mijn diepste wens naar buiten bracht. Die had ik nog nooit in het openbaar durven uitspreken. Ik sprak de wens uit tegen mijn mede-cursisten die om mij heen stonden. ‘Ik wil ooit …’ Rosa reageerde met: ‘Kun je dit nog eens zeggen, maar dan zonder het woordje ‘ooit’’. Het viel bepaald niet mee om door te blijven ademen!!! Maar juist de ademhaling zorgde voor de intense en voor mij nieuwe ervaring van een ook lichamelijk willen.

F.

Wanneer haalt een mens blij/gelukkig adem? That’s the question. Rosa en
Aletta weten het en zij leiden deze cursus op bijzonder plezierige wijze.

Elke avond heeft een thema en elke avond bestaat ook weer uit
verschillende onderdelen, waardoor het een heel afwisselende cursus is.
De avond over grenzen vond ik verrassend; het bracht bijzondere dingen
aan het licht, waardoor heel wat “grenzen” (ook heen en weer) zijn verlegd.

Alle avonden waren superleuk; het was fijn om mee te maken!

M.

Ook meedoen met de cursus Happy Breath? Klik hier voor meer info.