Ervaringen met Coaching

belalsjewil

Ervaring met coaching

Rosa heeft mij geholpen om van mijn blokkades welke ik in mijn leven heb opgebouwd af te komen. Dankzij Rosa ga ik weer vrijer door het leven. Ik ben Rosa ontzettend dankbaar voor hetgeen ze voor me gedaan heeft en kan haar ook van harte aanbevelen. Zij weet heel goed hoe en wat ze moet doen om je te helpen met alles waar je mee zit. Problemen opgebouwd uit je verleden, of zoek je ontspanning om je te helpen met issues in het nu. Rosa kan je helpen.

G.

Ik kwam bij Rosa omdat een situatie op het werk me niet lekker zat. Na goed naar me geluisterd te hebben, heeft ze mij in een oefening begeleid. Ze creëerde een veilige, ontspannen sfeer; waar ook ruimte was voor mijn emoties. Rosa voelde intuïtief goed aan wat ik nodig had en gaf me meer inzicht in de situatie en in mezelf. Dank voor je warme en kundige begeleiding, Rosa!

J.

Ik voelde me toen ik voor het eerst bij je kwam erg verdrietig, wist niet goed wat ik wou met mijn leven. Je hebt me verder gebracht en hebt me laten zien dat ik de dingen die ik wil kan bereiken. Het was ontzettend fijn om deze sessies bij jou te doen.

J.

Na de sessies met Rosa voel veel meer vrijheid in mijn leven. Ik zie het leven niet meer als een spookhuis maar als een speeltuin waar je af en toe valt maar waar je ook lekker kan spelen en ontdekken.  

P.