Ervaringen Meditatie Cursus

new_cd01l

 

 

Ervaringen Meditatie Cursus

Bekijk de video:

Ik vond het een zeer informatieve en bijzondere cursuservaring. Ik deed al meer met meditatie en Reiki, maar dit heeft mij op het gebied van meditatie veel bijgeleerd en nieuwe ervaringen gegeven. De manier waarop Rosa de cursus gaf was heel prettig en heel invoelend. Iedere keer weer afgestemd op de groep, en de daarbij horende behoeften. Het was gezellig, er was rust, ruimte voor eigen ontwikkeling en voor elkaar. Een hele fijne en veilige omgeving om te kunnen groeien in je spirituele zijn. 

M.

Rosa, je bent een warme persoonlijkheid. De manier waarop je de cursus invulling hebt gegeven heb ik als zeer positief ervaren en kan ik alleen maar promoten bij diegene die ook wil beginnen met het bewandelen van deze spirituele weg.

Elke keer ging ik met een ontspannen en blij gevoel weer naar huis aan het einde van de cursus.

K.

Op aanvraag kan deze cursus opnieuw gegeven worden. Meer informatie over deze cursus vind je hier.